Nieuwbouw

Een eigen droomhuis, garage of bungalow bouwen. Een spannende reis die Marc samen met jullie gaat doorlopen. In deze fase is het vertrouwen in het vakmanschap van de aannemer belangrijk. Marc begrijpt dat als geen ander.

Onderhoud

Van de dakpannen en het schilderwerk controleren tot de ventilatieroosters schoonmaken en de afvoeren nalopen. Het zijn zaken die u met regelmaat dient te doen om problemen te voorkomen.

Renovatie

U heeft een nieuw huis gevonden of u wenst uw bestaande woning te moderniseren of te verbouwen. Dat varieert van het creëren van meer ruimte tot aan het vernieuwen van leidingen en het aanbrengen van vers stucwerk. Marc besteed niet alleen veel tijd, aandacht en energie in de realisatie maar vooral ook aan de begeleiding van de afstemming vooraf.

Restauratie

De restauratie van een woning is een vak apart in de bouwsector. Een vak dat Marc als geen ander beheerst. In veel gevallen gaat het bij restauratie om monumentale panden, panden met een flinke historie of woningen met een beschermd stadsgezicht. Hierbij is het dus van belang dat de historie en het authentieke karakter bewaard blijven. Marc beschikt over ruime ervaring in het in oude staat terugbrengen van oude boerderijen en andere monumentale panden.